Αν με γιουχάρεις θα φας χαστούκι

1457

Τους 301 έφτασαν οι νεκροί απο το μεγαλύτερο εργατικό ατύχημα  στην ιστορία της Τουρκίας,. Ωστότο κατά την κυβέρνηση τς χώρας όλα καλά και όλα ωραία λοιπόν στην πόλη Σώμα  ή περίπου  έτσι…- “Κενά ασφαλείας δεν υπάρχουν στα ορυχεία της χώρας”. ” Η αστυνομία βρίσκεται στην πόλη για να αποτρέψει παράνομες διαδηλώσεις” δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κανείς δε φταίει για το τραγικό συμβάν. ¨Ολα θα συνεχίσουν κανονικά,business as usual, και το ορυχείο θα ανοίξει πάλι σύντομα. Δεκαπέντε δικηγόροι που πήγαν για να προσφέρουν νομική προστασία στους συγγενείς των θυματων συλλαμβάνονται και απομακρύνονται χωρις εμφανή λόγο
Μόνο που ο πόνος μαζι με την οργή περισσεύουν στο τόπο της τραγωδιας και αλλού στη χώρα, και αυτή τη φορά το κ.Ερντογάν δεν εχει απέναντι του (μόνο) τους νέους ή΄τους διανοούμενους, αλλά τις “μαντήλες της Ανατολής” , κάποιους από τους ” μαύρους Τούρκους” που υποτίθεται εκπροσωπούσε και εξεφραζε και οι οποίοι τον ανέβασαν με την ψήφο και την υποστήριξη τους στην εξουσία.

erdogan-yuh-cekersen-tokadi-yersin
Σε ένα νεο βίντεο που κυκλοφορεί απο την επίσκεψή του την Τεταρτη στην Σώμα, ο κ. Ερτογάν πλησιάει έναν νεο που φωναζει και μιλαει μαζί του (φωτογραφία). Ακούγεται καθαρά να του λέει ” Μη φέρεσαι με ασέβεια , ό,τι έγινε έγινε. Ήταν θέλημα του Θεού.Αν γιουχάρεις τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας θα φάς χαστούκια.”
Μετά από λιγο έκανε το λόγο του πράξη πάνω σε έναν αλλο νέο άντρα καθως έμπαινε στο σουπερ μάρκετ που τον οδήγησαν οι φρουροί για να αποφυγει τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο στο σχετικό άρθρο της Hurriet
http://www.hurriyetdailynews.com/boo-me-and-ill-slap-you-turkish-pm-erdogan-warns-protester.aspx?pageID=238&nID=66605&NewsCatID=338