Ηρωικός σκύλος σώζει κουταβάκια όταν ομάδα διάσωσης ζήτησε τη βοήθεια του

1438

Μαθήματα Μητρότητας από μια αδέσποτη σκυλίτσα!

Μια ηρωική αδέσποτη σκυλίτσα έσωσε τα κουτάβια της από ένα κανάλι αποστράγγισης όταν μια ομάδα διάσωσης ζήτησε τη βοήθειά της στη νοτιοδυτική τουρκική επαρχία Muğla. 

Ένας  κάτοικος της περιοχής κάλεσε τους πυροσβέστες, όταν παρατήρησε οκτώ κουτάβια παγιδευμένα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι στην παραλία Kumbahce κοντά στην τουριστική πόλη της Αλικαρνασσού. Τα κουτάβια ήταν έτοιμα να πνιγούν, καθώς το κανάλι γέμιζει σιγά σιγά  με θαλασσινό νερό.

kopekk3

Η ομάδα διάσωσης που έφτασε λίγο αργότερα κατάφερε να σταματήσει την άνοδο των υδάτων, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στα κουτάβια και να τα απεγκλωβίσει .

kopekkk2

Λίγα λεπτά μετά οι πυροσβέστες εντόπισαν την μητέρα τους να θηλάζει ένα άλλο κουταβάκι σε ένα κοντινό κτίριο και ένας από αυτούς της σφύριξε για να έρθω κοντά στην τρύπα.

kopekkgirerken

Το αδέσποτο σκυλί εντάχθηκε γρήγορα στην ομάδα διάσωσης. Οι πυροσβέστες την βοήθησαν  ώστε να απεγκλωβίσει τα μωρά της. Κάθε φορά που έφερνε στην επιφάνεια ένα κουτάβι το  θηλάζει για 5-10 λεπτά και αμέσως ξανα βουτούσε στ κανάλι.Καθώς οι κάτοικοι παρακολουθούν τη διάσωση της χειροκρότησαν κάθε φορά που εμφανιζόταν με ένα κουταβάκι στο στόμα.

kopekkkana

Μετά το πέρας της διάσωσης, η οποία διηρκησε λιγότερο από μια ώρα, ένας κάτοικος σχολίασε ” Αυτός είναι ο ορισμός της  μητρότητας.”