Οι μυθικές αμοιβές των Τούρκων ηθοποιών -Πόσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές των σειρών που προβάλλονται στην Ελλάδα

2662

Τα τουρκικά σήριαλ σαρώνουν όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και σε άλλες τηλεοπτικές αγορές, όπως αυτή της Ελλάδας. Φαίνεται λογικό, λοιπόν, οι πρωταγωνιστές τους να αμοίβονται αδρά. Ωστόσο, όπως φαίνεται από το δημοσίευμα του ΤV Zapping οι αμοιβές των Τούρκων πρωταγωνιστών ξεπερνούν κάθε φαντασία, με τους πιο… χαμηλόμισθους να λαμβάνουν το λιγότερο 20.000 ευρώ το επεισόδιο και άλλους ακόμη και 73.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, οι αμοιβές τους διαμορφώνονται ως εξής:

  • Χαλίτ Εργκέντς: Για κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» αμείφθηκε με 73.000 ευρώ

  • Τουμπά Μπουγιουκουστούν: Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς «Διαμάντια και Ερωτας» λαμβάνει 53.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο για το ρόλο της «Ελίφ Ντενιζέρ».

  • Μπερέν Σαάτ: Η γνωστή σε όλους μας από τη σειρά Φατμαγκιούλ είδε το κασέ της να υποχωρεί στο δεύτερο κύκλο της «Εκδίκησης», από τις 62.000 ανά επεισόδιο σε 50.000 ανά επεισόδιο εξαιτίας και της πτώσης της τηλεθέασης. Ωστόσο για τον ρόλο της Σουλτάνας Κιοσέμ ζητά 60.000.

Κιβάτς Τατλιτούγ: Μετά την επιτυχία της σειράς «Kouzey – Guney» ο γνωστός σε εμάς «Μπεχλούλ» από «Τα Σύνορα της Αγάπης» ζήτησε και πήρε από το κανάλι 54.000 ευρώ το επεισόδιο για το «Κουρτ και Σερά».

  • Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Στον δεύτερο κύκλο του Karadayi αμείφθηκε με 35.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ στον επόμενο κύκλο οι αμοιβή του ανά επεισόδιο θα φθάσει στις 42.000 ευρώ.

  • Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Ως Φεριντέ στο Karadayi ζήτησε 42.000 ευρώ ανά επεισόδιο για το νέο κύκλο της σειράς.

  • Ενγκίν Ακιουρέκ: Ο Κερίμ από τη «Φατμανγκιούλ» ή ο Ομέρ του «Διαμάντια και Ερωτας» λαμβάνει ανά επεισόδιο 20.000 ευρώ.

  • Νεμπαχάτ Τσεχρέ: Αμείβεται με 23.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Διαμάντια και Eρωτας» όπου υποδύεται την Ζερίν Ντενιζέρ (είναι η ηθοποιός που ενσάρκωνε την Βαλιντέ Σουλτάνα στον «Σουλεϊμάν»).

Πηγή: iefimerida.gr