Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης εισήχθη ο Ανδρέας Λοβέρδος

1392

Στο αμερικανικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης εισήχθη σήμερα το πρωί εσπευσμένα ο υπουργός Παιδείας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος αισθάνθηκε το πρωί αφόρητους πόνους στην πλάτη και τη μέση και οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν αναγκαίο να εισαχθεί στο αμερικανικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η διάγνωση κάνει λόγο για πέτρα στην ουροδόχο κύστη και του δόθηκε σχετική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Μετά τις πρώτες εξετάσεις, η κατάσταση της υγείας του υπουργού έχει ήδη βελτιωθεί αισθητά και πήρε εξιτήριο.

Ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη μετά από την περιοδεία του στην Ιαπωνία, όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο υπουργός είχε μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την εδώ ομογένεια, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Φανάρι.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος διευθυντής του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο πατήρ Βαρθολομαίος, γραμματέας της Συνόδου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: iefimerida.gr