Κατέρρευσε κτίριο στην Πόλη- Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες(Video)

134

Κατέρρευσε την Παρασκευή ένα εγκαταλελειμένο κτίριο σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Κωνσταντινούπολης… με τον δήμαρχο να προειδοποιεί για την «παρακμή» της πλειονότητας των κτιρίων που οικοδομήθηκαν πριν από το 2000, μετέδωσαν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.

Ένα 6χρονο παιδί βρίσκεται μεταξύ των νεκρών, ενώ ο δίδυμος αδελφός του τραυματίστηκε. Τα θύματα περνούσαν δίπλα από το κτίριο, όταν κατέρρευσε.

AA Photo

Στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνονται τα μέλη των ομάδων διάσωσης να ψάχνουν τα συντρίμμια του κτιρίου στη συνοικία Ζεϊτινμπουρνού στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

«Πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από την κατάρρευση αυτού του κτιρίου» δήλωσε ο δήμαρχος της συνοικίας, Μουράτ Αϊντίν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Το κτίριο χρονολογείτο από το 1992 και είχε εκκενωθεί το 2015, εξήγησε το NTV, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους της απομάκρυνσης των ενοίκων του.

hurriyetdailynews

Οι τουρκικές αρχές γνωστοποίησαν ότι προχώρησαν στην εκκένωση των γειτονικών κτιρίων μετά το περιστατικό.

Άλλα δύο κτίρια είχαν  καταρρεύσει πριν λίγες μέρες στην περιοχή του Πέραν

Φωτογραφία του Yanni Gigourtsis.

Δε φτάνουν οι μπόμπες και οι εκτελεστές με τα καλάσνικοφ, τώρα πρέπει να προσέχουν μη πέσει …και ο ουρανός στο κεφάλι τους