Με θέα αερόστατα, αυτό το ξενοδοχείο είναι βγαλμένο από παραμύθι

993

Αυτό το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε σπηλιά και η θέα που προσφέρει στους επισκέπτες του είναι μοναδική. Το Museum Hotel είναι ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να ξυπνούν με την πιο ρομαντική θέα από το δωμάτιό τους…

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Καππαδοκία, που αποκαλείται «το σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας». Υπόγειες πόλεις, ηφαίστεια, κάστρα… το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία ιστορικής σημασίας και πολιτιστικού πλούτου.

Η μικρή πόλη Γκορέμε έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco. Η ιστορική σημασία της περιοχής είναι μεγάλη, αφού η Καππαδοκία ήταν από τις πρώτες περιοχές που αγκάλιασαν το Χριστιανισμό και πολλοί κάτοικοί της κατέφευγαν στις υπόγειες εκκλησίες για να προσευχηθούν κρυφά.

Μετά από μια ξενάγηση στην πόλη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν αναπαυτικό ύπνο στο Museum Hotel. Τα δωμάτια είναι όλα παραδοσιακά διακοσμημένα. Μάλιστα, σε μερικά, στο εσωτερικό του δωματίου υπάρχει συντριβάνι που αντί νερό στάζει κόκκινο κρασί.

Με μια καρέκλα στο μπαλκόνι και λίγο κρασί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα με τα αερόστατα, που την έχουν κάνει διάσημη σε όλον τον κόσμο και έναν από τους top τουριστικούς προορισμούς.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα στο βίντεο:

————————————————————-

 

Πηγή βίντεο: Museum Hotel Cappadocia