Στην Τουρκία γεννήθηκε το «παιδί της αγάπης»

285

Επιστημονικά αποκαλούνται «νεογνικά αγγειακά σημάδια» αλλά στην καθομιλουμένη τα ονομάζουμε απλά «σημάδια εκ γενετής» και σε πολλά από αυτά διάφοροι λαοί δίνουν υπερφυσικές ιδιότητες.

Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και στην περίπτωση του Τσινάρ Ενγκίν, ενός μικρούλη 18 μηνών που γεννήθηκε έχοντας σχήμα καρδιάς στο μέτωπό του και λέγεται ότι γεμίζει τον κόσμο με αγάπη.

Το «παιδί της αγάπης», όπως άρχισαν να τον φωνάζουν αμέσως μετά τη γέννησή του, έγινε γρήγορα αγαπητό και όλοι ήθελαν να φωτογραφίζονται μαζί του.

Οι γονείς του, Μουράτ και Σεϊντά από την Άγκυρα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν την καρδούλα στο μέτωπο του Τσινάρ και αμέσως ένιωσαν ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτό το παιδί.


Ο Μουράτ και η Σεϊντά Ενγκίν με το «παιδί της αγάπης»

«Τον αγαπάμε όπως και το σημάδι του. Όταν μια νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του από τα αίματα, ήμουν ο πρώτος που είδα το σημάδι και έμεινα έκπληκτος. Όταν πήγα κοντά στο κεφαλάκι του για να δω, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια φανταστική καρδιά. Ήταν δύσκολο για μένα να μην κλάψω.

Η νοσοκόμα φώναξε: “Απίστευτο, ένα παιδί της αγάπης”. Μετά ήρθαν τρία άτομα και έβγαλαν selfies μαζί του. Όταν και η μητέρα του είδε το σημάδι άρχισε να κλαίει. Ήταν σαν δώρο από τον Θεό. Κανείς μας δεν είχε αρνητικά συναισθήματα» είπε ο Μουράτ.

—————————————————————————-

 

Το διαβάσαμε στο

pontos-news