Το αγαπημένο «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» για μια παράσταση στην Κωνσταντινούπολη!

220

Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» όπως και πέρυσι,έτσι και φέτος θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για μια παράσταση που ελπίζουμε πως θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά των ομογενών μας.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου θα βρεθεί στο Ζάππειο Παρθεναγωγείο, σε συνεργασία με το γραφείο εκπαίδευσης της Πόλης αλλά και με την ευρήτερη ομογένεια!

Το έργο που θα παρουσιάσει είναι  “Ο Ψαροτρομάρας” της Φρόσως Χατόγλου. Ένα έργο γνωστό σε όλη την Ελλάδα, για παιδιά έως και έκτη δημοτικού!

Εμφάνιση ypoygreio.jpg  Ένα κουκλοθέατρο διαφορετικό! Με την τεχνική του μαύρου Θεάτρου (black light) και του Muppet Show! Η σκηνή είναι 5 μέτρα μήκος και 2.5 μέτρα ύψος.

Με μεγάλες κούκλες χειροποίητες, κατασκευασμένες από τον θίασό . Ο συνδυασμός του μαύρου θεάτρου με την απουσία του ανθρώπινου στοιχείου πάνω στην κουκλοθεατρική σκηνή δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώματα και φαντασία στον βυθό της Ψαροχώρας!

Λίγα λόγια για το έργο “Ο Ψαροτρομάρας”

“Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας να ταράξει τα νερά της ήσυχης ζωής του βυθού! Όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ένα τεράστιο παλάτι θα χτιστεί στα συντρίμμια των σπιτιών των ψαριών! Η γόπα, το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και όλοι οι κάτοικοι του βυθού κάτι πρέπει να κάνουν! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους την Γοργόνα να τον…ψαρέψουν;
Προσοχή όμως, γιατί και τα… κοράλλια έχουν αυτιά!

Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία τη συνεργασία και την αλληλεγγύη! Κατάλληλο από 3 έως… 93 χρονών! Διάρκεια 55′ λεπτά.

Εμφάνιση ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΑΦΙΣΑ.png

Πληροφορίες – Επικοινωνία Κου-κλο Θέατρο Κρήτηςhttps://www.facebook.com/Koyklo8eatro/– 

Γιώργος Αναγνωστάκης 
τηλ: 6977 987248